zwangerfit

zwangerfit

Met Zwangerfit gaan we je in een traject van tien bijeenkomsten van 75 minuten op mentaal en fysiek vlak veel leren over je zwangerschap, de bevalling en de fase daarna. De bijeenkomsten bestaan uit training en coaching om je klaar te stomen voor alles wat komen gaat. 

Rond een zwangerschap verandert er zo veel, dat het erg fijn kan zijn om daar meer over te leren. Er is aandacht voor de stabiliteit van het bekken, bekkenbodem en eventuele klachten. Bovendien werken we aan ontspanning. (Net zo belangrijk als inspanning!) En zeker niet onbelangrijk: wat kan je partner hierin voor je betekenen? (Een partnerles is optioneel.)

Door actief te bewegen verbeter je je energieniveau, je slaapt beter en er is een gunstig effect op je doorbloeding en gewichtsbeheersing. Daarnaast is er een vermindering van de kans op complicaties als zwangerschapsdiabetes en hoge bloeddruk. Voldoende reden dus om in beweging te komen! En of dat nog niet genoeg is: wist je dat zwangerschap, bevalling en herstel beter verlopen met een getraind lichaam?

Verzekering & aanmelden 

Vanaf de 16e week van je zwangerschap (na het 1e trimester) kan je starten met de cursus. We zorgen ervoor dat iedereen kan trainen op haar niveau. De cursus wordt gegeven door een fysiotherapeut en een gecertificeerd Zwangerfit-trainer en duurt tien weken. Er zijn 8 bijeenkomsten vóór en 2 sessies ná de bevalling.

De nieuwe cyclus Zwangerfit start op 2 November* en vindt plaats van 11.15 tot 12.30 uur. De cursuskosten bedragen €200. Voor leden van bbb health boutique kost de cursus €150. Afhankelijk van je verzekering worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. We adviseren je hierover zelf contact op te nemen met je verzekering.

*We kunnen alleen starten bij voldoende inschrijvingen. We houden je hierover op de hoogte. 

Het Zwangerfit programma wordt op dit moment bij bbb health boutique Haarlem aangeboden - Houtplein 37. Voor meer informatie kun je terecht bij fysiotherapeut Helge via helge@bbbfysiotherapie.nl06 19864085