Maak afspraak

Het team

bbb fysiotherapie is onderdeel van bbb health boutique. Naast deskundige fysiotherapeutische hulp kan er ook multidisciplinair behandeld worden in samenwerking met onze Diëtisten, Psychologen, Lifestyle-therapeuten, Bewegingswetenschappers en Personal trainers.

Amsterdam Haarlem Utrecht
Shauni Meijer

Shauni Meijer

Fysiotherapeut
Over Shauni Meijer

Shauni is in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Naast haar werk bij bbb Utrecht is Shauni werkzaam in het St. Antonius ziekenhuis op de klinische afdeling cardiologie en cardio thoracale chirurgie. Haar doel als fysiotherapeut is om mensen klachtenvrij en met voldoening en plezier te laten bewegen. Door haar interesse in sport, bewegen en ondernemen wil ze graag de uitdaging om ook een praktijk te runnen. Shauni gaat in de nabije toekomst beginnen aan de Master Manuele therapie.   

Michelle Klaver

Michelle Klaver

Fysio & Handtherapeut
Over Michelle Klaver

Michelle is afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan en is tevens Handtherapeut. Zij heeft ruime ervaring met orthopedische, sport- & werkgerelateerde klachten. Ze vindt het een uitdaging om mensen te helpen op zowel fysiek als psychisch vlak en kijkt ze naar het totaalbeeld om tot een optimaal resultaat te komen. 

Martine Cranen

Martine Cranen

Fysio & Zwangerfit therapeut
Over Martine Cranen

Martine Cranen is sinds 2014 fysiotherapeut en heeft de opleiding in Nijmegen afgerond aan de HAN. Door haar eerdere studie biomedische wetenschappen heeft zij een brede kennis van het menselijk lichaam en achtergrondkennis van vele ziektebeelden, waaronder COPD, Diabetes, obesitas, reuma, artrose etc. Tijdens haar master bewegingswetenschappen heeft zij zich gericht op de sportfysiologie, waardoor ze verstand heeft van trainingsopbouw en kennis van sportvoeding en psychologie tijdens inspanning. Dit past zij onder andere toe in de revalidatie na een knie- of heupoperatie, bij het herstel van een sportblessure of het versterken van het lichaam.

whatsapp