Maak afspraak

sportrevalidatie

bbb fysiotherapie bevindt zich binnen bbb health boutique, waardoor wij naast een professionele praktijk ook over een uitgebreide oefenruimte beschikken met coördinatie, kracht en cardio apparatuur. Hierdoor kunnen behandeling worden gecombineerd met medisch fitness. Ook kunnen wij een compleet revalidatietraject voor je samenstellen.

Sport revalidatie

Bij sportrevalidatie richten we ons op het verbeteren van de belastbaarheid en souplesse van bewegen. Door het gecontroleerd uitvoeren van oefeningen en vergroten van de belastbaarheid kunnen dagelijkse activiteiten zoals (trap)lopen, fietsen en sport zonder pijn en met minder moeite worden hervat.

Trainen in warmtecabine

Uniek bij bbb fysiotherapie is dat we gebruikmaken van warmtecabines. Oefeningen in de bbb warmtecabine kunnen onderdeel zijn van de behandelsessies. Liggend trainen in warmte is erg fijn voor spieren en gewrichten en daardoor is er geen risico op blessures. Bewegen in warmte heeft zelfs een positief effect op spieren en gewrichten waardoor je makkelijker gaat bewegen en sneller hersteld.

TRX-coordinatie training

Tijdens TRX oefeningen werk je vooral met je eigen lichaamsgewicht. Trainen met het TRX-systeem doet met name een beroep op je coördinatie en stabiliteit van je core en rug. Je traint je spieren niet afzonderlijk maar in ketens, waarbij het stabiliseren van buik en onderrug de basis van de beweging vormen.

Herstel en versterk bij bbb fysiotherapie. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Maak dan hier een afspraak.

whatsapp