Maak afspraak
Vrouw sport in warmte cabine bij bbb health boutique. De vrouwen sportschool met fysiotherapie.

Amsterdam

Hazenstraat 51 - 53 1016 SN Amsterdam info@bbbfysiotherapie.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 19:00
Dinsdag
09:00 - 19:00
Woensdag
09:00 - 19:00
Donderdag
09:00 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Check het Patient-portaal voor de opties om een afspraak te maken, bel met onze fysiotherapeuten of mail naar info@bbbfysiotherapie.nl.

Ons team

Martine Cranen

Martine Cranen

Fysio & Zwangerfit therapeut
Over Martine Cranen

Martine Cranen is sinds 2014 fysiotherapeut en heeft de opleiding in Nijmegen afgerond aan de HAN. Door haar eerdere studie biomedische wetenschappen heeft zij een brede kennis van het menselijk lichaam en achtergrondkennis van vele ziektebeelden, waaronder COPD, Diabetes, obesitas, reuma, artrose etc. Tijdens haar master bewegingswetenschappen heeft zij zich gericht op de sportfysiologie, waardoor ze verstand heeft van trainingsopbouw en kennis van sportvoeding en psychologie tijdens inspanning. Dit past zij onder andere toe in de revalidatie na een knie- of heupoperatie, bij het herstel van een sportblessure of het versterken van het lichaam.

Michelle Klaver

Michelle Klaver

Fysio & Handtherapeut
Over Michelle Klaver

Michelle is afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan en is tevens Handtherapeut. Zij heeft ruime ervaring met orthopedische, sport- & werkgerelateerde klachten. Ze vindt het een uitdaging om mensen te helpen op zowel fysiek als psychisch vlak en kijkt ze naar het totaalbeeld om tot een optimaal resultaat te komen. 

Hazenstraat 51- 53