team bbb fysiotherapie

Bij onze therapeuten staat de persoonlijke aandacht centraal. Ontmoet hier ons team van specialisten!

Fysiotherapeut Abby kijkt met aandacht naar waar je klacht vandaan komt en let op gewoontes en bewegingspatronen. Abby stelt een persoonlijk behandelplan op om je klachten zo goed mogelijk aan te pakken voor een duurzaam herstel. Ze heeft haar studie aan de 'European School of Physiotherapy' in Amsterdam gevolgd en ruime ervaring opgedaan. Abby is innovatief & creatief in haar aanpak en gaat samen met jou actief aan de slag om je pijnklachten te overwinnen en je bewegingsvermorgen te vergroten!

Abby Read

Haarlem

Daphne heeft de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht en is een fysiotherapeut die een persoonlijke benadering erg belangrijk vindt. Ze zal daarom zo veel mogelijk haar best doen om ervoor te zorgen dat de patiënten op hun gemak zijn en met allerlei vragen terecht kunnen. Verder vindt ze het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen in haar vakgebied en haar passie. Zo gaat ze binnenkort de Dry Needling opleiding doen. 

 

Daphne de Kool

Utrecht

Jorin will be traveling till end of March, till then Martine will take over her patients, see contactdetalis.  

Jorin is afgestudeerd aan de hogeschool van Leiden en in 2016 is zij begonnen aan de master musculoskeletale revalidatie. Binnen deze studie heeft zij gekozen voor de richting manuele therapie. In de zomer van 2019 studeert zij af. Naast de studie heeft zij verschillende cursussen gedaan in dry needling, medical taping en revalidatie na niet aangeboren hersenletsel. Jorin wilt graag met haar kennis als fysio- en manueeltherapeut mensen begeleiden en behandelen om houding en beweging van het lichaam te verbeteren.

Jorin Bonefaas

Amsterdam Jordaan

Leonie voltooide de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Tijdens deze studie is zij de diepte in gegaan op het gebied van psychosomatiek en inspanningsfysiologie. Met name psychosomatiek heeft een verrijking geleverd aan haar fysiotherapeutische handelen Leonie heeft van nature een open en empatische houding waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen bij haar. Recent heeft Leonie de cursus medical taping en Dry needling afgerond. 

 

Leonie Jansen

Delft

Martine heeft de opleiding in Nijmegen afgerond. Door haar eerdere studie biomedische wetenschappen heeft zij een brede kennis van het menselijk lichaam enkennis van vele ziekte- beelden. Tijdens haar master bewegingswetenschappen heeft zij zich gericht op de sportfysiologie, waardoor ze verstand heeft van trainingsopbouw en kennis van sportvoeding en psychologie tijdens inspanning. Dit past zij onder andere toe in de revalidatie na een knie- of heupoperatie, bij het herstel van een sportblessure of het versterken van het lichaam.

Martine Cranen

Amsterdam Jordaan