Esmee is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale hoge school Thim van der laan. Naast haar werk bij bbb fysiotherapie werk ze als (sport)fysiotherapeut bij Sport+. Het verhelpen van klachten en beperkingen zodat patienten hun (sport) activiteiten kunnen hervatten is haar doel. Esmee is gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidatie, sportblessures en Dry needling. In de nabije toekomst wil Esmee Manuele therapie gaan studeren. 

 

Esmee Teeling

Delft

Martine heeft de opleiding in Nijmegen afgerond. Door haar eerdere studie biomedische wetenschappen heeft zij een brede kennis van het menselijk lichaam enkennis van vele ziekte- beelden. Tijdens haar master bewegingswetenschappen heeft zij zich gericht op de sportfysiologie, waardoor ze verstand heeft van trainingsopbouw en kennis van sportvoeding en psychologie tijdens inspanning. Dit past zij onder andere toe in de revalidatie na een knie- of heupoperatie, bij het herstel van een sportblessure of het versterken van het lichaam.

Martine Cranen

Amsterdam Jordaan

Shauni is in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Naast haar werk bij bbb Utrecht is Shauni werkzaam in het St. Antonius ziekenhuis op de klinische afdeling cardiologie en cardio thoracale chirurgie. Haar doel als fysiotherapeut is om mensen klachtenvrij en met voldoening en plezier te laten bewegen. Door haar interesse in sport, bewegen en ondernemen wil ze graag de uitdaging om ook een praktijk te runnen. Shauni gaat in 2022 starten met de cursus Dry Needling en wilt in de nabije toekomst beginnen aan de Master Manueletherapie. 
  

 

Shauni Meijer

Utrecht

vacature vacature

Haarlem