Esmee is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale hoge school Thim van der laan. Naast haar werk bij bbb fysiotherapie werk ze als (sport)fysiotherapeut bij Sport+. Het verhelpen van klachten en beperkingen zodat patienten hun (sport) activiteiten kunnen hervatten is haar doel. Esmee is gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidatie, sportblessures en Dry needling. In de nabije toekomst wil Esmee Manuele therapie gaan studeren. 

 

Esmee Teeling

Delft

Michelle is afgestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan en is tevens handtherapeut. Zij heeft ruime ervaring met orthopedische, sport- & werkgerelateerde klachten. 
Ze vindt het een uitdaging om mensen te helpen op zowel fysiek als psychisch vlak en kijkt ze naar het totaalbeeld om tot een optimaal resultaat te komen. 

 

Michelle Klaver

Amsterdam Jordaan

Shauni is in 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Naast haar werk bij bbb Utrecht is Shauni werkzaam in het St. Antonius ziekenhuis op de klinische afdeling cardiologie en cardio thoracale chirurgie. Haar doel als fysiotherapeut is om mensen klachtenvrij en met voldoening en plezier te laten bewegen. Door haar interesse in sport, bewegen en ondernemen wil ze graag de uitdaging om ook een praktijk te runnen. Shauni gaat in 2022 starten met de cursus Dry Needling en wilt in de nabije toekomst beginnen aan de Master Manueletherapie. 
  

 

Shauni Meijer

Utrecht

vacature vacature

Haarlem