team bbb fysiotherapie

Bij onze therapeuten staat de persoonlijke aandacht centraal. Ontmoet hier ons team van specialisten!

Britt is in 2014 afgestudeerd aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie, en werkt sinds 2015 bij bbb fysio. ‘Een persoonlijke benadering in mijn behandeling vind ik erg belangrijk, waardoor we samen met een gerichte aanpak naar een pijnvrije gezonde levensstijl kunnen gaan. Door mijn klimervaring heb ik mij kunnen specialiseren in hand,- pols,- schouder,- rug en nekklachten. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied en passie.’

Britt Pijls

Utrecht

Helge studeerde in 2011 af als fysiotherapeut en deed daarna ervaring op binnen zowel de 1e als 2e lijn. Binnen het ziekenhuis lagen haar aandachtsgebieden bij o.a. orthopedie, intensieve zorg, bariatrie (obesitas), chirurgie en verschillende combinatiepoli’s. Ze is van mening dat de psyche niet los te zien is van het fysieke. Daarom heeft ze zich naast fysiotherapie verder ontwikkelt als yogadocent en leefstijlcoach. Verder volgde ze ook vakgerelateerde cursussen als o.a. medical taping en schouderrevalidatie.

Helge Manders

Haarlem

Inge is in 1992 als fysiotherapeut afgestudeerd in Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan in Duitsland en Australië en werkt sinds 2011 in Nederland. Het is voor haar een uitdaging om samen met de patiënt een goede oplossing te vinden voor een klacht. Regelmatig uit een klacht zich als lichamelijk probleem, maar spelen meerdere factoren een rol. Daarom is het belangrijk om naar het totale beeld te kijken. Tape technieken, Mulligan concept en Dry Needling behoren tot haar expertise. Inge is op meerdere locaties werkzaam.

Inge Berents

Den Bosch Tilburg

In 2012 is Jorin afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden. Vanaf 1 september 2013 werkt ze bij bbb fysio. 'In mijn behandeling ben ik gericht op het pijnloos bewegen en de hulpvraag van de cliënt, om samen het optimale resultaat te behalen. Om mezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied, heb ik de afgelopen jaren de volgende cursussen afgerond: Dry needling, Medical taping en DAM mobilisatietechnieken waarmee ik goede resultaten behaal.'

Jorin Bonefaas

Amsterdam Jordaan

Leonie is begin 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Leiden. "Ik ben zelf mijn hele leven actief bezig geweest met sport en weet daarom als geen ander hoe belangrijk een actief en gezond leven is en hoe groot de impact van een klacht kan zijn op iemands leven. Eerst breng ik samen met de cliënt de symptomen in kaart maar nog veel belangrijker vind ik het bestrijden van de oorzaak. Op deze manier wil ik de cliënt tools bieden om te streven naar een klachtenvrij resultaat."

Leonie Jansen

Delft

Marjolein is werkzaam als fysiotherapeut op de locatie 't Gooi: “Er is een duidelijke verschuiving naar preventie en het voorkomen van ziekten. Dit is de reden dat ik de opleiding tot leefstijlcoach ben gaan volgen. Gezonde leefstijl heeft alles te maken met je eigen gedrag. Jij bent verantwoordelijk voor een juiste invulling. Als leefstijlcoach en fysiotherapeut beschik ik over kennis en vaardigheden dat je inzicht laat vergroten. Passend en haalbaar, zodat je gemotiveerd naar reëel haalbare doelen werkt."

Marjolein van Driel

't Gooi