team bbb fysiotherapie

Bij onze therapeuten staat de persoonlijke aandacht centraal. Ontmoet hier ons team van specialisten!

Britt heeft de opleiding Fysiotherapie heeft ze gevolgd aan de Hogeschool in Nieuwegein (Thim van der Laan) en is een energieke en creatieve fysiotherapeut die een persoonlijke benadering belangrijk vindt. Verder vindt ze het erg belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen in haar vakgebied en haar passie. Daarom heeft ze de afgelopen jaren de Dry Needling en Medical Taping cursus gevolgd en afgerond en is ze in 2018 gestart met de specialisatie Master Manuele therapie aan de SOMT University of Physiotherapy.

Britt Pijls

Utrecht

Helge studeerde in 2011 af en deed daarna ervaring op binnen zowel de 1e als 2e lijn. Binnen het ziekenhuis lagen haar aandachtsgebieden bij o.a. orthopedie, intensieve zorg, obese zorg, chirurgie, en verschillende combinatiepoli’s. Verder volgde ze de cursus medical taping, schouderrevalidatie, dry needling, bekken- en zwangerschapsgerelateerde klachten. Zij geeft bij bbb Haarlem de ZwangerFit cursus. Haar kenmerken zijn bewust, oprecht, enthousiast, een holistische visie, vrolijkheid, integer en loyaal

Helge Manders

Haarlem

Inge is in 1992 als fysiotherapeut afgestudeerd in Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan in Duitsland en Australië en werkt sinds 2011 in Nederland. Het is voor haar een uitdaging om samen met de patiënt een goede oplossing te vinden voor een klacht. Regelmatig uit een klacht zich als lichamelijk probleem, maar spelen meerdere factoren een rol. Daarom is het belangrijk om naar het totale beeld te kijken. Tape technieken, Mulligan concept en Dry Needling behoren tot haar expertise. Inge is op meerdere locaties werkzaam.

Inge Berents

Tilburg

Jorin is afgestudeerd aan de hogeschool van Leiden en in 2016 is zij begonnen aan de master musculoskeletale revalidatie. Binnen deze studie heeft zij gekozen voor de richting manuele therapie. In de zomer van 2019 studeert zij af. Naast de studie heeft zij verschillende cursussen gedaan in dry needling, medical taping en revalidatie na niet aangeboren hersenletsel. Jorin wilt graag met haar kennis als fysio- en manueeltherapeut mensen begeleiden en behandelen om houding en beweging van het lichaam te verbeteren.

Jorin Bonefaas

Amsterdam Jordaan

Leonie voltooide de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Tijdens deze studie is zij de diepte in gegaan op het gebied van psychosomatiek en inspanningsfysiologie. Met name psychosomatiek heeft een verrijking geleverd aan haar fysiotherapeutische handelen Leonie heeft van nature een open en empatische houding waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen bij haar. Recent heeft Leonie de cursus medical taping en Dry needling afgerond. 

 

Leonie Jansen

Delft

Marjolein is in 2004 is ze afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft ruim 13 jaar ervaring opgedaan binnen de arbeidsfysiotherapie. Haar interesse ging in de loop der jaren met name uit naar schouderklachten Marjolein miste tijdens haar behandelingen echter kennis op het gebied van leefstijl. Vandaar dat ze de Post-HBO opleiding tot leefstijlcoach heeft afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. In 2018 heeft Marjolein ook de cursus Dry Needling en Medical Taping afgerond.

Marjolein van Driel

't Gooi

Martine heeft de opleiding in Nijmegen afgerond. Door haar eerdere studie biomedische wetenschappen heeft zij een brede kennis van het menselijk lichaam enkennis van vele ziekte- beelden. Tijdens haar master bewegingswetenschappen heeft zij zich gericht op de sportfysiologie, waardoor ze verstand heeft van trainingsopbouw en kennis van sportvoeding en psychologie tijdens inspanning. Dit past zij onder andere toe in de revalidatie na een knie- of heupoperatie, bij het herstel van een sportblessure of het versterken van het lichaam.

Martine Cranen

Amsterdam Jordaan