team bbb fysio

team bbb fysio

Het team van bbb fysiotherapie bestaat uit hoogopgeleide vrouwen die dagelijks met veel enthousiatme hun patienten ondersteunen bij verbeteren van hun kwaliteit van leven.

https://www.solvo.nl/fysiotherapeut/utrecht/bbb-fysiotherapie/bbb-fysiotherapie-utrecht/p/95285bbb fysiotherapie is onderdeel van bbb health boutique, waar lichaam, voeding en geest centraal staan. bbb fysiotherapie zit op meerdere locaties: Amsterdam, Haarlem en Utrecht.
Hier wordt je zowel deskundige fysiotherapeutische hulp als multidisciplinaire samenwerking met andere specialisten zoals diëtisten en psychologen geboden.
De fysiotherapeut kan je helpen bij verschillende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Is er sprake van een functiestoornis zoals aan de spieren, pezen, banden of gewrichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook (de gevolgen van) stoornissen aan het zenuwstelsel, de bloedvaten, de longen, het hart en de huid behandelen we.
Persoonlijk en doelgericht advies staan hoog in het vaandel bij bbb fysiotherapie. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelf in staat bent pijn te verminderen, functioneel bewegen te verbeteren en toekomstige klachten te voorkomen.

Voor meer informatie over onze fysiotherapeuten kan je ook terecht op Solvo.

Wil je direct een afspraak maken ga dan naar onze Portal.