bbb fysiotherapie

Een kernwaarde van bbb fysiotherapie is de persoonlijke begeleiding en coaching. Bij ons sta je daarom direct in contact met je therapeut.

Je bent vrij om te kiezen door welke fysiotherapeut je wilt worden behandeld en er is meestal geen verwijzing nodig. Onze behandelingen worden vergoed door alle zorgverzekeraars.

bbb fysiotherapie is onderdeel van bbb health boutique, een holistische sportschool voor vrouwen waar de work-outs worden gedaan in warmte. Onze therapeuten werken nauw samen met de specialisten van bbb psychologie en bbb diëtetiek.  

Je bent vrij om te kiezen door welke fysiotherapeut je wilt worden behandeld en er is meestal geen verwijzing nodig. Onze behandelingen worden vergoed door alle zorgverzekeraars. 

Door onze verschillende behandelingen wordt pijn verminderd en richten we ons op de verbetering van het functioneel bewegen. We stellen een persoonlijke methodiek voor je op en geven doelgericht advies, zodat je uiteindelijk zelf in staat bent om de juiste balans te behouden en klachten te verhelpen en voorkomen.

Patiënttevredenheid 

Een kernwaarde van bbb fysiotherapie is de persoonlijke begeleiding en coaching, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat een therapeut bekend is met jouw situatie. Bij ons sta je daarom direct in contact met je fysiotherapeut, zodat je jouw situatie nooit opnieuw hoeft uit te leggen en de therapeut precies weet welke therapievorm het best bij je past. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je ontspannen bent en de therapie een positief effect heeft op je klachten. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de beoordeling van onze patiënten, want die zijn bovengemiddeld tevreden over het contact met de fysiotherapeuten van bbb en het verloop van de behandeling. Klik hier voor de tevredenheidsscore.  

Ook als je niet tevreden bent, willen we dit graag van je weten. We vernemen dit dan bij voorkeur direct van jou, maar je kunt ook gebruik maken van patiëntorganisatie Zorgbelang en klachtenregeling van het KNGF (het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie).

De wet bescherming persoonsgegevens is hierop van toepassing.

Kwaliteit van onze behandelingen 

Onze fysiotherapeuten werken met behulp van bijscholing en training continu aan het verbeteren van de kwaliteit van hun intakes, onderzoeken en behandelingen. Jaarlijks wordt hier door het KNGF op getoetst middels een puntensysteem. Bij voldoende kwaliteitspunten word je opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Zo blijf je geregistreerd als behandelend fysiotherapeut. 

Nauwkeurige administratie

Omdat er tegenwoordig een hoop verzekeraars zijn die verschillende zorgpolissen aanbieden, is verstrekken van de juiste informatie over bijvoorbeeld behandeltegoeden, en het op een juiste manier verwerken ervan, een steeds belangrijker onderdeel van het werk van zorgaanbieders. Om nauwkeurigheid hiervan te borgen en de administratieve last voor onze fysiotherapeuten te minimaliseren, werkt bbb samen met administratiekantoor Thijssen Fysio- administratie. Zij zorgen maandelijks voor het versturen van facturen aan de verzekeraars en particulieren. Mocht je hierover vragen hebben, dan kan je direcht bellen of mailen met een van de medewerkers.

Tevens werken we samen met Fysiovergoeding.com waardoor onze fysiotherapeuten je kunnen vertellen op hoeveel behandelingen je recht hebt. Echter, wij hebben geen inzicht in het aantal genoten behandelingen bij andere (fysio)therapeuten. We adviseren je dan ook om voor de zekerheid altijd contact op te nemen met je zorgverzekeraar, want zij hebben jouw meest actuele behandelgegevens.

Zorgportaal

Voor het verwerken van je gegevens en het doen van verslaglegging over je blessure en de behandeling ervan, werken we met software van Intramed. Intramed is in Nederland de grootste aanbieder van dit paramedische verslaglegging software en voldoet aan alle wettelijke eisen, m.n. als het gaat om bescherming van je persoonsgegevens. Begin 2017 hebben wij in samenwerking met Intramed een professionaliseringsslag gemaakt, wat inhoud dat we steeds meer administratieve zaken (voorafgaande aan je behandeling) online kunnen afhandelen waardoor er meer tijd overblijft voor waar we goed in zijn, het behandelen van je klacht. Via ons zorgportaal kan je je inschrijven, je afspraken beheren, je intake en vragenlijsten invullen en nieuwe blessures melden. 

Vrouwelijke therapeuten

bbb fysiotherapie werkt met alleen vrouwelijke therapeuten waardoor iedereen bij ons terecht kan. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom. Bekijk hier ons team.