vitamines & mineralen

vitamines & mineralen

vitamines & mineralen
We proberen natuurlijk zo gezond mogelijk te leven. Maar wat zijn precies de juiste vitamines & mineralen en krijg je voldoende binnen?

Vitamines en mineralen haal je natuurlijk het allerliefst uit gezonde voeding. Ons dagelijks voedingspatroon is alleen vaak onvoldoende om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat slechts vijftien procent van de Nederlanders voldoende groente en fruit eet.

Welke suppletie past bij jou?

Het is belangrijk om gericht te suppleren. Voor een goede gezondheid en hormoonhuishouding kan suppletie een positief verschil maken. Als je echter te veel of de verkeerde vitamines gaat slikken, kan dat juist zorgen voor een disbalans. Wat het beste bij je past is afhankelijk van veel factoren, zoals je levensstijl, de mate van fysieke inspanning, je eetgewoontes en slaapgedrag.

Waarom hebben we een eigen suppletie-lijn ontwikkeld? 

Om een goed beeld te krijgen van jou en je passend advies te geven, hebben we bij bbb health boutique een foundation vragenlijst ontwikkeld. Op basis van je antwoorden, kunnen we je gericht advies geven over body, food, mind én voedingssupplementen.

Met zorg en aandacht hebben we de beste vitaminen & mineralen uitgezocht. Daarvoor hebben we zowel rekening gehouden met jouw gezondheid als de gezondheid van de planeet. Zo is al onze suppletie van hoogwaardige kwaliteit waarbij is gewerkt met de hoogste standaarden. Alle ingrediënten hebben bovendien bij voorkeur een honderd procent duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

Verder is bijna alles vegetarisch/veganistisch en hebben we gekozen voor glazen potten. Onze glazen verpakking bieden een optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Glas is puur, blijft een natuurlijk materiaal en is haar gehele levensduur honderd procent recyclebaar.

Hier vind je specifieke informatie over onze suppletie. 
Bestellen kan bij onze therapeuten in de praktijk en online via info@bbbfysiotherapie.nl