bbb psychologie

bbb psychologie

Last van stress, vermoeidheid of weinig energie? Breng je patronen in kaart bij bbb psychologie en krijg grip op je leven!

Met aandacht voor de mind vind je bij bbb de juiste balans!

Stress, vermoeidheid en/of heftige omstandigheden kunnen een gezonde levensstijl in de weg staan. Het kan gebeuren dat je last hebt van een stroom aan gedachten, negatieve en verdrietige gevoelens, gebrek aan energie, motivatie, zelfdiscipline of emotie eten. Soms lukt het niet om hier grip op te krijgen en heb je meer nodig.

Je kan ervoor kiezen om met behulp van een therapeut van bbb psychologie de baas over jouw omstandigheden te worden. Maak gerust gebruik van een geheel vrijblijvend telefonisch consult. Je kan dan bespreken of een bbb psychologie traject bij je past en je laten adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in:

✦ Cognitieve gedragstherapie (geregistreerd bij Vereniging voor Gedragstherapie- en Cognitieve therapie)
✦ Mindfulness Based Cognitive Therapy
✦ Meditatie| Mindfulness trainingen (geregistreerd Vereniging Voor Mindfulness)
✦ Pedagogiek/ opvoedondersteuning
✦ Het in kaart brengen en doorbreken van belemmerende patronen 
✦ Het behandelen van emotionele thema’s
✦ Burn-out
✦ Depressie
✦ Angst- en dwang problematiek
✦ Trauma 
✦ ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Wat kun je verwachten van bbb psychologie?

Tijdens het bbb psychologie traject zal je bewust worden van belemmerende patronen waardoor de klachten ontstaan. De patronen worden specifiek in kaart gebracht. Doordat deze patronen de aandacht krijgen ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. Daarbij zal je advies en handvatten ontvangen om de patronen te doorbreken. Je zal jouw omstandigheden de baas worden en weer grip krijgen op je leven.

Wordt bbb psychologie vergoed?

bbb psychologie wordt niet vergoed. Een voordeel hiervan is dat je geen verwijzing nodig hebt en het stellen van een diagnose niet verplicht is. Ons uurtarief is 85 euro en een sessie duurt 1 uur. De frequentie van de sessies en duur van een traject is naar jouw wens. Indien dit mogelijk is adviseren wij je om jouw werkgever om financiële steun te vragen. Juist werkgevers zullen een bbb psychologie traject als een goede ontwikkeling voor jouw welzijn zien. De bbb therapeuten kunnen jou en je werkgever hierin adviseren.

Wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op:

Kim Oostendorp - Kim@bbbpsychologie.nl - 06 14 85 71 85